Veloitukseton kertatutustuminen

Tutustu kerran veloituksetta!

Lataa oma FUN app ja tule tutustumaan silloin kun sinulle sopii. 
Tilaa oma tutustumiskäyntisi vasta sinä päivänä, kun olet tulossa tutustumaan. Huomaathan, että veloitukseton tutustumiskäynti tulee tilata henkilökohtaisesti, ja sitä ei voi tilata kenenkään muun puolesta.

Veloitukseton tutustumiskerta on tarkoitettu VAIN uusille tutustujille, jotka ovat paikkakuntalaisia ja jotka harkitsevat FUNin jäsenyyttä, ja sen pystyy tilaamaan vain kerran. 

HUOM! Jos haluat käydä kertaluontoisesti treenaamassa etkä harkitse jäsenyyttä, tai olet ulkopaikkakuntalainen, ole hyvä ja osta näppärä kertamaksu verkkokaupastamme. 

Valvomme tutustumistilauksia. Jos tilaat ilmaisen tutustumisen etkä harkitse jäsenyyttä tai et ole paikkakuntalainen, lähetämme sinulle laskun kertamaksusta 15€ sekä laskutuslisän 5€.

Harkitsetko FUN-jäsenyyttä? Jos vastaat en, et voi tilata veloituksetonta tutustumista, vaan siirry ostamaan kertamaksu 15€.

0,00 € / kpl sis. alv 0,00 %
  Kpl

Liikuntakeskus FUNin veloituksettomalla kertatutustumiskäynnillä käytössäsi ovat kaikki palvelumme: moderni kuntosali ja toiminnallinen tila, viihdyttävät virtuaalitunnit ja upeat pukuhuonetilat infrapunasaunoineen. Pukukaappien lukot toimivat riippulukolla, joten ota sellainen mukaan, mikäli haluat laittaa tavaroita treenin ajaksi kaappiin. Voit tutustua koska tahansa keskuksen aukiollessa klo 4-24, olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä!

Tilaa oma tutustumiskäyntisi vasta sinä päivänä, kun olet tulossa tutustumaan.

Kulkuoikeus on voimassa heti ja pääset käyttämään palveluitamme Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksella. Lataa sovellus puhelimeesi nimellä Liikuntakeskus FUN ja valitse FUN Tampere keskusta- toimipisteeksi valikosta. Kulkuoikeus ja oven avaus toimii vain yhden kerran ja tutustuminen pitää käyttää 24 tunnin sisään tilauksesta.

Huomaathan, että veloitukseton tutustumiskerta on tarkoitettu VAIN uusille tutustujille jotka harkitsevat jäsenyyttä ja sen pystyy tilaamaan vain kerran. Jos et ole paikkakuntalainen ja / tai jos et harkitse FUNin jäsenyyttä, et voi lunastaa ilmaista tutustumista, vaan sinun tulee ostaa kertamaksu verkkokaupastamme. 

Jos siis haluat käydä kertaluontoisesti treenaamassa, ole hyvä ja osta näppärä kertamaksu  verkkokaupastamme.

Valvomme tutustumistilauksia. Jos tilaat ilmaisen tutustumisen etkä harkitse jäsenyyttä tai et ole paikkakuntalainen, lähetämme sinulle laskun kertamaksusta 15€ sekä laskutuslisän 5€.